Zoeken
Generic filters
nav

Extra service

Je hebt net besloten om onze zonnepanelen te gaan kopen, of van ons over te nemen. Binnenkort is het zonnestroomsysteem dat op jouw dak ligt, helemaal van jou. Dat is een fijn gevoel! Goed om te weten: ook na de koop geniet je van alle garanties zoals die vermeld staan in de offerte. Én kan je gebruik maken van aanvullende dienstverlening. We helpen je namelijk graag!

Wil je meer weten over voorbereidingen en nazorg van jouw zonnestroomsysteem, neem dan een kijkje op ons klantportaal. Scroll naar beneden voor onze services.

Btw-service

Wil jij je btw ontvangen zonder iets te doen?

Wanneer je zonnepanelen koopt, mag je de btw terugvragen over het betaalde bedrag. Hoe hoog dit bedrag is, staat vermeld in de offerte. Hiervoor moet je jezelf bij de Belastingdienst registeren als btw-ondernemer (met zonnepanelen heb je namelijk een eigen energiefabriekje op je dak en daarom ziet de Belastingdienst jou als zelfstandig ondernemer). Eenmaal geregistreerd als ondernemer kun je het btw-teruggave verzoek indienen.

Wij regelen het voor je
Weet je niet goed hoe dit moet, of wil je dit liever door iemand anders laten doen? Dan kan je gebruik maken van onze gratis btw-service. Samen met een extern adviseur zorgen wij ervoor dat jij de btw ontvangt.

Wij doen de aanvraag op basis van de persoonsgegevens op jouw legitimatiebewijs (ID kaart/paspoort/rijbewijs). Deze gegevens moeten uiterlijk 5 maanden na de installatiedag aan ons doorgegeven zijn. De aanvraag kan pas gedaan worden na installatie. We nemen hiervoor na installatie contact met je op.

Onze btw-service

Jij koopt zonnepanelen

Bij jouw akkoord op de offerte, of daarna nog, kun je aangeven of je gebruik wilt maken van onze btw-service. Na installatie nemen we contact met je op voor de ontbrekende gegevens en de rest wordt geregeld.

Wij dienen de aanvraag in

We delen jouw gegevens met onze adviseur. Je wordt door hen aangemeld als ondernemer bij de Belastingdienst en de accountant doet daarna één of twee btw aangiftes voor je. Hiervan krijg je een mailtje.

Jij krijgt geld terug

De Belastingdienst neemt contact met je op voor een bevestiging van het juiste rekeningnummer, dit geef je zelf door, waarna maximaal binnen 6 weken de btw aan jou wordt teruggestort. De btw is maar liefst 21% van het bedrag dat jij betaald hebt voor de zonnepanelen. Best een hoog bedrag dus. Fijn!

Contact

Vragen? Stel ze gerust

Stel hier je vraag