Zoeken
Generic filters
nav

Ervaringen Solease zonnepanelen

Natuurlijk zijn wij erg enthousiast over onze dienstverlening, maar het is veel belangrijker dat onze klanten dat zijn. Daar gaat het uiteindelijk om! Ben je benieuwd naar wat zij over ons zeggen? Lees dan de ervaringen van Solease klanten hieronder, bekijk hun reviews op Facebook of hun Google recensies.

Facebook reviews    Google recensies

Ervaringen van Solease klanten

 • Bert uit Hoornsterzwaag

  Op 18 en 19 juli zijn bij ons de 44 Solease zonnepanelen geplaatst, het verliep allemaal vlekkeloos. Frits en Bert van de firma Comfix hebben uitstekend werk verricht, ondanks de hitte gingen ze stug door. Dankzij deze mooie zomer denken wij toch wel dat we een super opbrengst gaan halen. We hebben in precies 14 dagen nu al meer dan 303 kg CO2 bespaard en ruim een boom geplant. Wij zijn super tevreden en wensen Solease nog veel succes voor de toekomst. Jullie idealen worden in ieder geval al veelvuldig gekopieerd.

  Sebastiaan uit Dordrecht

  Vandaag 14 panelen geplaatst. Super gedaan. Snel en goed. Absolute aanrader. Alles helemaal netjes aangesloten en weggewerkt.

  Rene uit Hoogerheide

  Zonnepanelen geplaatst en keurig gedaan. Zelfs 2 panelen op een nog betere plaats gelegd voor het hoogste rendement. Top. Installatie van de omvormer ook netjes gedaan.
  Duidelijke uitleg.

  Alfred uit Didam

  Geweldig, deze mogelijkheid om panelen op je dak te krijgen. Afgelopen maand bijna 100 euro stroom opgewekt voor een leaseprijs van 54 euro. De installatie is van hoge kwaliteit, keurig aangelegd en goede recensies van de gebruikte merken. Met de mogelijkheid om de installatie over te nemen zijn nog alle opties open. Voorlopig geniet ik van de zon!

  Koko uit Bedum

  Super de luxe! De zonnepanelen liggen mooi op het dak en zijn mooi aangelegd. Laat de zon maar komen! Soms worden ze gespoeld met een regenbui. Dankzij de coating laag blijven ze daardoor mooi schoon.

  Ad uit Lichtenvoorde

  Solease doet wat beloofd is. Uitstekende en prettige service! En een topkwaliteit zonnepanelen!

  Alex uit Amersfoort

  Ze komen na wat ze beloven alles wordt zeer netjes geïnstalleerd. Je hebt er werkelijk geen omkijken naar. Inmiddels een jaar zonder probleem huurder bij Solease. In een jaar tijd hebben de panelen ca.10% meer opgeleverd dan voorspeld!

  Chris uit Zetten

  Prima ervaringen met Solease, zowel de afspraken als montage en opbrengst nu geweldig!

  Andre uit Brunssum

  Alles perfect geregeld en opgeleverd! Ik heb zelf gehuurd en de afspraken perfect nagekomen! Binnen 6 uur geplaatst en in gebruik genomen!! Toppie en bedankt!!

  Rein en Truus uit Lienden

  Vandaag zijn de zonnepanelen van Solease geplaatst. De beide heren waren keurig op tijd en gingen direct aan de slag. In de middag werd het weer alsmaar slechter weer, de regen die ’s morgens slechts af en toe in korte buien viel werd in de middag alsmaar heviger en hield op enig moment ook niet meer op. Bovendien begon het ook nog eens stevig te waaien. De heren lieten zich hierdoor echter niet ontmoedigen en werkten onverdroten door totdat alle 14 zonnepanelen op het dak bevestigd waren. Wat een bikkels! Chapeau! Uiteraard heb ik ze gedurende de dag steeds voorzien van een lekkere warme koffie verkeerd en cappuccino, dat hadden ze zeker verdiend.

  Aleks uit Westervoort

  Voor en tijdens de overeenkomst en installatie heel prettig contact, goede en heldere afspraken. Er kwamen bekwame en meedenkende installateurs. Tot nu toe zijn we zeer tevreden en zien we de lease zonnig tegemoet :)”.

  Hans uit Duivendrecht

  Is het geen duurzaam plaatje? De panelen liggen er mooi bij!

  Roel uit Arendskerke

  Nadat ik me online had aangemeld werd er vrij snel contact met me opgenomen. Er werd een offerte gestuurd en na akkoord werd er duidelijk en snel gecommuniceerd. Door weersomstandigheden werd de installatie een paar keer verzet, maar ook dat werd prima gecommuniceerd. Op de installatie-dag hoefde ik verder niets te doen dan koffie aan te leveren voor de mannen. In goed overleg werd de plek van de omvormer gekozen. Het leggen van de panelen ging volgens het voorgestelde legplan. Door wat missende onderdelen kon de installatie pas de volgende dag afgemaakt worden. Maar ook dat werd duidelijk gecommuniceerd. En daarna werd de installatie opgestart en deze werkt nu naar behoren. De app laat duidelijk zien wat we aan energie produceren. Nu moeten wij nog leren om, i.p.v. op nachtstroom, de vaatwasser en wasmachine overdag aan te zetten als de panelen stroom produceren. En dat gaat met het mooie weer in oktober prima. Al met al zijn we tot nu toe zeer tevreden over het geheel.

  Wim uit Tiel

  Solease heeft vanaf eerste contact t/m de perfect werkende oplevering vakkundig werk geleverd. Prettig bedrijf met een enthousiaste uitstraling.

  Jan uit Almelo

  Mijn leefregel is, met Solease zonnepanelen op je dak hoor je weer een vogel zingen op een tak.
  Kan op deze manier iets bijdragen aan het leven van mijn kleinkinderen.
  Aanvraag en oplevering hoef ik niet veel van te vertellen SUPER!

  Bas uit Oosterbierum

  Vrijdag 9 februari zijn hier de panelen geplaatst door Frits & Bert. Top gasten! Het was gezellig en werd zeer netjes uitgelegd allemaal! Zelf nog even mee geholpen met de draden trekken handje extra was even makkelijker. Na een paar uurtjes werkte het systeem al! Nu nog even wachten op de app voor de monitoring dan is alles compleet! En voor Solease alles perfect geregeld vanaf offerte met allerlei extra vragen van mijn kant tot afspraak installateur top geregeld!!

  Inmiddels ook een super werkende monitoring!

  Frits & Bert bedankt!

  Solease bedankt!!

  Yvonne uit Huizen

  Op 22 februari 2018 zijn bij mij zonnepanelen geplaatst. Het jaar daarvoor had ik mij goed geïnformeerd welke zonnepanelen en welke omvormer de beste waren. Via Solease kon ik precies krijgen wat ik wenste. Zeker als kopen een brug te ver was, was leasen via Solease zeker een optie. Ik ben correct geïnformeerd en hoeveel vragen ik steeds ook had, deze werden geduldig en uitgebreid beantwoord. Er werd geen druk op me uitgeoefend, waar andere bedrijven nog wel eens een handje van hebben. Ik ben grotendeels goed geïnformeerd van tevoren. De installatie verliep goed. Een kleine misser in de communicatie werd ook meteen opgelost. Prettig bedrijf. Ik kan niet anders zeggen. Zeker een aanrader.

  Ger uit Breskens

  Prima advies, heldere informatie over kosten en plaatsing. Goede after-sales service.

  Marinus uit Emmer-Comp.

  Plaatsen van zonnepanelen van Solease was een feest. Twee gezellige kerels die professioneel alle nodige werkzaamheden snel uitvoerden. Netjes werkten en alles opruimden. Hadden ook de oplossing om de omvormer toch op het internet te kunnen aansluiten. Prima. Nu maar wachten tot de zon gaat schijnen.

Wat levert jouw dak op?

Wil je weten wat jij met jouw dak kan gaan besparen? Doe de dakcheck! In 2 minuten weet je of je dak geschikt is en krijg je een grove indicatie van wat er mogelijk is. Let op: de dakcheck geeft slechts een indicatie. Wil je liever een persoonlijk advies? Onze experts staan te popelen om voor je aan de slag te gaan en het maximale uit je dak te halen. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend.

Doe de dakcheck