Zoeken
Generic filters
nav

Zonnepanelen kopen

Van origine zijn wij een bedrijf dat zonnepanelen verhuurt, met de mogelijkheid om op een later tijdstip de zonnepanelen te kopen. Dit kon al na 1 maand huren, maar je kunt nu ook direct zonnepanelen bij ons kopen.

Dakcheck doen
Grove schatting
Offerte aanvragen
Professioneel legplan

Direct besparen

Zonnepanelen kopen bij Solease

De energie die zonnepanelen opwekken, hoef je niet meer te kopen van de energiemaatschappij. Dat scheelt geld. Je maandelijkse energiekosten gaan daardoor direct flink omlaag en na een paar jaar heb je de investering voor je zonnepanelen alweer terugverdiend.

Stop met teveel betalen!
Wij stellen daarom een zonnestroomsysteem samen dat helemaal is afgestemd op jouw dak en verbruik. Ieder dak is verschillend. Op het ene dak schijnt de zon volop, op het andere dak valt wat schaduw. Er zijn grote daken, platte daken, kleine daken en daken met ramen of pijpjes. Daarnaast heeft elk huishouden zijn eigen energiebehoefte. Genoeg punten om op te kunnen besparen! Zo profiteer jij van scherpe tarieven en maximaliseer jij je besparing.

Btw-service

Maak gebruik van onze btw-service

Wanneer je zonnepanelen koopt, mag je de btw terugvragen over het betaalde bedrag. Hoe hoog dit bedrag is, staat vermeld in de offerte. De aanvraag doe je normaal gesproken zelf bij de Belastingdienst als je jezelf hebt geregistreerd als ondernemer. Voordelen als deze zorgen ervoor dat het kopen van zonnepanelen zich snel terugbetaalt.

Btw terugvragen lastig? Welnee!
Wij nemen je graag die zorg uit handen. Samen met onze adviseur zorgen wij ervoor dat jij de btw ontvangt, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Deze service bieden we alleen aan voor onze klanten en is (voorlopig) gratis.

Zonnepanelen kopen in 3 stappen

STAP 1:
Laat je dak beoordelen door onze experts

Na je dakcheck of offerteaanvraag nemen wij contact met je op om aanvullende vragen en je persoonlijke wensen te bespreken.

Vervolgens ontvang je een met daarin een ontwerp voor de meest effectieve plaatsing van de panelen, de verwachte energiebesparing en de aanschafprijs.

 


 

STAP 2:
De zonnepanelen worden vakkundig geïnstalleerd

Als je akkoord gaat met de offerte plannen we een afspraak in voor de installatie van jouw zonnepanelen. Onze installateurs houden uiteraard rekening met jouw wensen, leggen alles uit en werken professioneel en op een veilige manier.

Binnen een dag wek je je eigen groene stroom op. De statistieken volg je natuurlijk in via een app.

 


 

STAP 3:
Start met geld besparen!

Zodra je systeem is geïnstalleerd begin je direct met besparen. De eerste maand al!

Ook na de installatie staan wij altijd voor je klaar. Of het nu om vragen gaat, of om het terugvragen van het btw-bedrag van de Belastingdienst.

In 3 stappen zonnepanelen kopen

1. Dakcheck

Na je dakcheck- of offerteaanvraag nemen wij contact met je op om aanvullende vragen en je persoonlijke wensen te bespreken. Vervolgens ontvang je een offerte met daarin een ontwerp voor de meest effectieve plaatsing van de panelen, de verwachte energiebesparing en de aanschafprijs.

2. Installatie

Als je akkoord gaat met de offerte plannen we een afspraak in voor de installatie van je zonnepanelen. Onze installateurs houden uiteraard rekening met jouw wensen, leggen alles uit en werken op een veilige manier. Binnen een dag wek je je eigen groene stroom op.

3. Besparen!

Zodra je systeem is geïnstalleerd begin je direct met besparen. Ook na de installatie staan wij altijd voor je klaar. Of het nu om vragen gaat, of om het terugvragen van het btw-bedrag van de Belastingdienst.

Daarom Solease

Waarom zonnepanelen kopen bij Solease?

Het kopen van zonnepanelen bij Solease is interessant om meerdere redenen. Je profiteert natuurlijk direct van de vele voordelen die zonne-energie met zich meebrengt. Binnen 7 tot 9 jaar heb je jouw investering terugverdiend en begin jij dus winst te maken met je eigen zonnepanelen. Wij faciliteren een handige monitoringsapp waarmee jij op ieder moment inzicht hebt in de opbrengst en status van je zonnepanelen. Na het aanschaffen van onze zonnepanelen krijg je 21% btw van het aankoopbedrag terug. Dankzij onze gratis btw-service is dit zo geregeld. Je bent bovendien verzekerd van zonnepanelen van hoge kwaliteit en met een ongekende betrouwbaarheid, omdat je dezelfde panelen ontvangt als onze huurders.

Topkwaliteit

Verzekerd van kwaliteit

Iedereen kent het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’. Daarom hebben onze zonnepanelen een zware keuring doorstaan. Voor iedereen die bij ons huurt, zijn de kosten van slijtage of nieuwe onderdelen voor onze rekening. Wij zijn er dan ook bij gebaat om uitsluitend zonnepanelen van topkwaliteit te leveren! Wanneer je zonnepanelen bij ons koopt krijg je exact dezelfde panelen als de klanten die ze bij ons huren. Zo profiteer je optimaal van de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan. Dat maakt het kopen van zonnepanelen bij Solease een veilige investering.

Klantervaringen

Tevreden klanten

Natuurlijk zijn wij erg enthousiast over onze dienstverlening, maar het is veel belangrijker dat onze klanten dat ook zijn. Daar gaat het uiteindelijk om! Ben je benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Lees dan hun ervaringen op onze website, op Facebook of op Google.

Betere toekomst

Koop zonnepanelen en krijg er een betere toekomst voor terug

Het kopen van zonnepanelen is niet alleen een investering die zich binnen 10 jaar volledig terugverdient, het is ook een investering in de toekomst van onze planeet. Solease maakt zonnepanelen toegankelijk voor iedereen door onze klanten de mogelijkheid te geven om zonnepanelen te kopen of te huren. Zo hopen we alle geschikte daken in Nederland van zonnepanelen te voorzien. Help jij mee ons doel te bereiken?

Direct besparen

Direct besparen

Benieuwd wat jij met jouw dak kan gaan besparen? Laat het ons eens doorrekenen. Onze experts staan te popelen om voor je aan de slag te gaan. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend. Dankzij slimme software en door gebruik te maken van satellietbeelden wordt direct een inschatting gemaakt van de hoeveelheid zonnepanelen die op je dak en bij jouw verbruik passen. Na het aanvragen van een offerte rekenen onze solar experts alles nog eens extra door om er zeker van te zijn dat onze berekeningen kloppen. Onze berekeningen zijn altijd aan de voorzichtige kant; in de praktijk blijkt vaak dat onze klanten meer zonne-energie opwekken dan berekend.

Hoe kan ik de opgewekte zonne-energie gebruiken?

Een zonnestroomsysteem van Solease bestaat uit onder andere de zonnepanelen die op je dak gelegd worden. Maar minstens zo belangrijk is de omvormer die de gelijkstroom van de zonnepanelen omzet in wisselstroom. Via de omvormer wordt de opgewekte energie naar de meterkast en de apparaten in jouw huis geleid. Wanneer jouw zonnepanelen meer energie opwekken dan je op dat moment verbruikt, raakt deze energie gelukkig niet verloren. Deze zonne-energie wordt via de meter terug naar het net geleid en jouw energiemaatschappij trekt aan het eind van het jaar de teruggeleverde energie van de geleverde energie af. Hierdoor bespaar je een aanzienlijk bedrag met zonne-energie die je zelf opwekt, maar niet zelf gebruikt.

Dit terugleveren van zonne-energie noemen we salderen en de salderingsregeling die dit zo interessant maakt blijft tot 2023 van kracht. In de jaren erna wordt de regeling afgebouwd. Hoe eerder je de zonnepanelen koopt, hoe langer en beter je van deze regeling profiteert.

Direct besparen

Benieuwd wat jij met jouw dak kan gaan besparen? Laat het ons eens doorrekenen. Onze experts staan te popelen om voor je aan de slag te gaan. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de kosten en terugverdientijd?

Als je net de zoektocht naar zonnepanelen bent begonnen, kan er nogal veel op je af komen. Welke materialen heb je nodig? Waar moet je op letten? Wat kost een zonnestroomsysteem? Hoe ga je dat betalen en hoe snel heb je het terugverdiend? De antwoorden lees je in onze gratis whitepaper "Wat kosten zonnepanelen en hoe snel verdien je ze terug?". Download hem nu!
whitepaper downloaden