Zoeken
Generic filters
nav

Waarom Solease Zonnepanelen

Betrouwbaar

Solease was de eerste organisatie in Nederland die zonnepanelen te huur aanbiedt. Dit doen we al sinds 2011 en we verbeteren ons nog elke dag. Profiteer ook van onze jarenlange kennis en ervaring.

Geld-terug garantie

Bij Solease garanderen wij zwart op wit een systeem dat altijd goed werkt. Als wij niet binnen 15 werkdagen de garantieverplichtingen nakomen dan betaal je geen huur zolang wij de oplossing niet hebben gerealiseerd.

Realistisch

Wij maken geen rooskleurige, maar realistische inschattingen. Zeker als het gaat om de verwachte kwh-productie van de zonnepanelen. Onze zonnepanelen hebben tot nu toe altijd meer opgewekt dan we in de offerte vermelden.

Flexibele overname-opties

Bij Solease kan je elke maand besluiten om de zonnepanelen over te nemen. Je zit hierdoor niet vast aan een contract van 10 of 15 jaar, maar je bepaalt zelf wat een gunstig overnamemoment is. Bijvoorbeeld wanneer er een subsidie beschikbaar komt of na een financiële meevaller.

Kwaliteit scherp geprijsd

Solease biedt een scherpe prijs voor de huur van zonnepanelen. Wij stellen systemen samen die minimaal 25 jaar meegaan. Daar zijn we zo zeker van dat we garanderen we dat jouw systeem optimaal blijft draaien. Anders krijg je je huur terug.

Veiligheid boven alles

Veiligheid vinden wij heel belangrijk. Het systeem ligt tenslotte toch op je dak en het is wel zo fijn als je met een gerust hart kan slapen. Daarom werken we alleen met ervaren en gecertificeerde installateurs.

Bestaansreden

De droom van Solease

Wij hebben de droom om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen dan dat we hem kregen. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland (maar uiteindelijk in de hele wereld) vol te krijgen met zonnepanelen. Wij doen dit bij Solease al sinds 2011 door zonnepanelen volledig ontzorgd te verhuren. Zo maken wij duurzame zonne-energie van eigen dak bereikbaar voor iedereen, zodat zoveel mogelijk mensen vandaag al kunnen beginnen met het besparen van euro’s en CO2.

Pierre is de grote drijfveer achter Solease. Benieuwd wat de aanleiding was om een eigen bedrijf te starten en zonnepanelen te gaan verhuren?

Persoonlijk advies

Onze werkwijze

Wij geloven dat een echt duur­zame econo­mie pas kan ontstaan als producten niet meer alleen verkocht, maar ook verhuurd kunnen worden. Als de investering en dus ook het risico bij de ver­huurder ligt zal deze er namelijk voor zorgen dat het geleverde materiaal de beste prijs-kwaliteit­verhouding heeft. Dit is bij zonnepanelen nog eens extra belangrijk, omdat ze een lange levensduur hebben en het voor een klant lastig is om aan­bieders en het materiaal te beoordelen.

Solease is een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en winst maken niet als primair doel ziet, maar als middel om voort te blijven bestaan en duurzame impact te vergroten.

Waarom doen wij dit bij Solease?

Pierre Vermeulen

“Een echt duurzame economie is niet gebaseerd op eigendom maar op gebruik. Alleen bij gebruiksmodellen versterkt het financiële rendement het duurzame rendement en andersom. Uiteindelijk gaat het om meer doen met de beperkte resources die we hebben. Dat moet naast…

Roderick van Wisselingh

“Om de energietransitie voor iedereen mogelijk te maken”

Loes van Petersen

“Om de wereld niet slechter voor mijn kinderen achter te laten, dan ik hem zelf gekregen heb.”

Over Solease

Wij zijn een enthousiast, jong bedrijf met de missie om voor iedereen de drempel voor zonne-energie zo laag mogelijk te maken. En dat wordt opgemerkt. In 2015 zijn we uitgeroepen tot ‘gamechanger’. Daarnaast horen we meest succesvolle crowdfunding campagnes van 2017 en 2018: miljoenen euro’s investeren onze fans in ons. Met dit groeikapitaal willen we onze missie verder realiseren: zonne-energie beschikbaar maken voor iedereen.

Solease in het nieuws

Partners