Zoeken
Generic filters
nav

Onze zonnepanelen: goed én betaalbaar

Je wilt de beste zonnepanelen zónder dat je daar te veel voor betaalt. Maar waar vind je die? En hoe weet je zeker dat het de beste zijn? Wij stellen hoge eisen aan onze materialen en installateurs. Zo zorgen we ervoor dat jij niet met je handen in het haar zit omdat je de garantie niet kan claimen, je niet twijfelt of installatie wel veilig is uitgevoerd, en je jezelf niet achter de oren krabt, omdat je buurman meer opwekt met minder zonnepanelen.

Prijs-kwaliteit

Prijs-kwaliteitverhouding

We hebben een scherpe prijs voor hoge kwaliteit zonnepanelen, want op kwaliteit moet je zeker niet bezuinigen met een levensduur van 25 jaar. Daarom geven wij advies dat tot in de puntjes is afgestemd op jouw situatie. Zo houden we de prijzen laag (aangezien je alleen betaalt voor wat jij nodig hebt).

Vraag vooral eens een vrijblijvende en gratis offerte aan. Dan rekenen wij voor je uit wat het je kost en oplevert.

Hoog rendement

Hét optimale zonnestroomsysteem

Je zou denken dat de allerbeste onderdelen samen automatisch het allerbeste systeem vormen. Maar dat is niet zo. Alle onderdelen moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Met zeer ervaren experts in het team, weten we als geen ander hoe we het hoogste rendement uit je dak kunnen halen.

Dat we het hoogste vermogen per vierkante meter en de beste prijs per kWh realiseren, is dus zeker geen toeval. Daarnaast hanteren we extra strenge regels bij de installatie en werken alleen met ervaren en gecertificeerde installateurs. Want zeker als het om je huis gaat, wil je zeker weten dat de zonnestroominstallatie veilig is.

Niet-goed-geld-terug garantie

Wij garanderen een goed werkend systeem. Eventuele problemen lossen we binnen 15 werkdagen op. Duurt het langer? Dan hoef je over die periode geen huur te betalen. Zo simpel is het!

Ook als je het systeem overneemt, heb je natuurlijk ook nog garantie op de zonnepanelen en omvormer. Dit is gerekend vanaf het installatiemoment. Hoe lang de garantie is, is verschillend per product en kan je altijd terugvinden in jouw offerte.

Offerte aanvragen

Materiaalkeuze van onze experts

Garantietermijn

Wij verhuren alleen zonnepanelen waarop na 25 jaar nog steeds minimaal 83% vermogensgarantie gegeven wordt en omvormers waarop minimaal 5 – 10 jaar garantie zit.

Financiële stabiliteit

Je hebt niets aan je garanties als een bedrijf failliet is. Daarom selecteren wij onze leveranciers en producenten op hun financiële stabiliteit (de levensverwachting van een bedrijf).

Kwaliteitscontroles

Bij het kiezen van een product, beoordelen wij eerst de monitoringdata. We controleren iedere installatie en voeren steekproeven uit bij geïnstalleerde systemen.

Adviseurs

Ondanks dat onze experts enorm veel kennis in huis hebben, laten we ook nog onze technisch adviseur Encon met een oordeel komen. Zo selecteren we de meest betrouwbare zonnepanelen en materialen.

Kwaliteitscontroles

De kwaliteit van het materiaal beoordelen we op basis van rapportages van TÜV Rheinland, Photon en Bloomberg. Daarnaast baseren we onze keuze op additionele testresultaten uit Nederland.

Maximale zekerheid

Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Stel dat Solease niet meer bestaat, kun je hun hulp inschakelen. Wel zo prettig!

Enthousiast geworden?

We snappen dat je enthousiast wordt van hoge kwaliteit zonnepanelen (en dat voor een scherpe prijs!). Voor een grove indicatie wat er mogelijk is met je dak, kun je zelf de dakcheck doen, daarmee weet je in 2 minuten of je dak geschikt is. Of vraag vooral eens een gratis en vrijblijvende offerte aan. Dan krijg je van ons een advies dat tot in de puntjes is afgestemd op jouw situatie.

Doe de dakcheck