Zoeken
Generic filters
nav

Onderhoud zonnepanelen

Het huren van zonnepanelen bij Solease gaat gepaard met veel voordelen. Enerzijds profiteer je van onze panelen van hoge kwaliteit, anderzijds leveren we een uitgebreide service waardoor jij van alle gemakken voorzien bent. Je bespaart vanaf de eerste dag al op je energierekening en draagt direct bij aan een betere toekomst. Wij zorgen voor de installatie, monitoring én het onderhoud van de zonnepanelen. Zo kan jij genieten van de zonne-energie die de zonnepanelen op je dak opwekken en laat je de vervelende klusjes aan ons over. Benieuwd hoe wij onze zonnepanelen in topconditie houden? Het antwoord zal je misschien verbazen.

Onderhoud

Onderhoud zonnepanelen door Solease

De zonnepanelen op je dak krijgen veel te verduren. Regen, wind, sneeuw, stof en zand komen in direct contact met deze panelen. Dus, zou je denken, zijn de zonnepanelen binnen de kortste keren helemaal vies en gaat de opbrengst ook omlaag. Zo werkt het gelukkig niet. Onze zonnepanelen zijn van een hele hoge kwaliteit en hebben zeer weinig onderhoud nodig, dankzij de speciale lagen die op het glas zijn aangebracht. Een van die lagen is vergelijkbaar met de anti-aanbaklaag die je ook in pannen vindt. Hierdoor hecht vuil zich niet aan de panelen. De schuine hellingshoek, ook op platte daken, zorgt er ook nog eens voor dat het vuil dat blijft liggen, wordt weggespoeld door de regen.

Vuilafstotend

Van alle gemakken voorzien

Ondanks dat de vuilafstotende laag en de regen het lastig maken voor vuil om aan een zonnepaneel te hechten, is het niet onmogelijk. Langs de snelweg (roet van auto’s), in bosrijke omgevingen (plakkerige afscheiding van bomen en planten) en in gebieden waar vogels graag hun behoefte doen kan het voorkomen dat het vuil toch aan de panelen hecht. Maar wij houden de opbrengst van jouw panelen van een afstand in de gaten, en als de panelen significant minder gaan opleveren dan nemen we contact met je op. We controleren of alles technisch goed draait en of er onderhoud nodig is, waar wij vervolgens voor zorgen. Je hoeft dus nooit zelf het dak op om de aanslag van de panelen af te schrobben. Wil je het onderhoud aan je zonnepanelen toch zelf plegen en kun je makkelijk en zonder gevaar bij de panelen? Gebruik dan alleen lauwwarm water met een zachte doek zonder schoonmaakproduct en gebruik geen schurende materialen, deze kunnen de beschermlagen aantasten.

Van alle gemakken voorzien

Wij zorgen voor de installatie, monitoring én het onderhoud van de zonnepanelen.

Zo kan jij genieten van de zonne-energie die de zonnepanelen opwekken.

De vervelende klusjes laat je aan ons over.

DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN

Door zonnepanelen van Solease te huren, hoef je zelf geen moeite te doen om het zonnestroomsysteem op je woning in topconditie te houden. Wij houden jouw systeem in de gaten en laten je het weten als er iets niet optimaal werkt. We sturen in dat geval een specialist jouw kant op om het systeem weer op te knappen. Gelukkig is onze montage en de kwaliteit van de panelen zo goed dat dit niet vaak voorkomt en je ongestoord kunt genieten van je opgewekte energie! Wil je ook zonnepanelen zonder zorgen? Vraag dan een offerte bij ons aan.
Offerte aanvragen