Zoeken
Generic filters
nav

ONTVANG TOT €250 CASHBACK

Solease gaat samen met jou knallend het nieuwe jaar in! Kies voor groene stroom van eigen dak in 2021 en bespaar direct op je energierekening.

Meedoen met de actie? Vraag dan zo snel mogelijk een offerte aan. Geef uiterlijk 15 januari 2021 akkoord op de offerte en ontvang de cashback na installatie eenmalig op jouw rekening. Met de dure decembermaand voor de deur kun je dat bedrag vast goed gebruiken. Wil je liever kopen? Dan ontvang je de cashback direct als korting op de systeemprijs.
Bekijk de actievoorwaarden

Zonnepanelen? Prijs opvragen!

Stap nu over

Begin met huren, begin met besparen

Ben je je aan het oriënteren op zonnepanelen? Best een grote investering, hè? Bovendien duurt het jaren voor je je investering eruit hebt. Maar je wilt wel op dit moment van je dure rekening en vuile energie af. Alleen je hebt het geld simpelweg niet of je wilt niet zo’n groot bedrag uitgeven aan zonnepanelen. Hoewel je graag een stuk groener leeft moet je vervuilende stroom blijven gebruiken. Dat steekt. Vooral omdat die stroom je meer kost dan de energie uit zonnepanelen.

Door het huren van zonnepanelen bespaar je direct op je energiekosten. Ook stap je meteen over op schone en duurzame energie. Dat lucht op! Zo geniet je net een beetje extra van elke zonnestraal. Je ziet direct het resultaat van een zonnige dag als piek in de statistieken op de monitorings-app.

Liever kopen?

Huren overslaan en direct kopen?

De energie die zonnepanelen opwekken, hoef je niet meer te kopen van de energiemaatschappij. Dat scheelt geld. Je maandelijkse energiekosten gaan daardoor direct flink omlaag en na een paar jaar heb je de investering voor je zonnepanelen alweer terugverdiend.

Stop met teveel betalen!
Wij stellen daarom een zonnestroomsysteem samen dat helemaal is afgestemd op jouw dak en verbruik. Ieder dak is verschillend. Op het ene schijnt de zon volop, op het andere valt wat schaduw. Er zijn grote daken, platte daken, kleine daken en daken met ramen of pijpjes. Daarnaast heeft elk huishouden zijn eigen energiebehoefte. Genoeg punten om op te kunnen besparen! Weg met onnodig zware (lees: dure) omvormers of optimizers als je die niet nodig hebt. Zo profiteer jij van scherpe tarieven en maximaliseer jij je besparing.

Partners